Wednesday, October 6, 2010

Mana Cerita2 kita?

Hari ni bila aku buka je Tagged aku tengok satu satunya group yang aku  suka tu, yang aku jadi ahli tu dah tak ada lagi? dah kena terminated?!!! Aku dah hilang minat pulak nak buat apa daklam Tagged ni. Ramai gak kawan2 yang sms dan message aku.

Pagi pagi lagi Pak Ya dah message aku. "Macam mano ni, Kamal? Tak dapek lah kau buek cerito tontang den ni?" Aku tak tahu apa nak jawab pada orang tua ni.... "Den ado cerito ni.... kalau kau percayo den bawak si Hanim datang sekali....dio buleh ceritokan pado kau sumo eh!" aku dah pernah ternampak hanim tu... sexy nak mampos! best juga tu kalau dia datang dgn kawan aku si Pak Ya ni.

Lepas tu si Julia. "Bang XF, Ju ada ceritalagi nak begitahu abang.... malam tadi Tuan Ju bawak Ju ke rumah kawan dia. Ju kena pakai uniform sekolah je...yang pinafore tu....tapi macam miniskirt...lepas tu kan..." aku sms pada Ju, abang tak leh nak buat cerita Ju lagi, sebab group abang dah kena delete... itu yang abang sedih ni.

Tak lama kemudian Ju balas... "Malam esok abang datang....ambik Ju ok? Ju nak buat abang happy...;)" aku suka sangat sebab Ju ni ada banyak cerita nak ceritakan padaku. Selalunya cerita cerita dia best best belaka.

ada lagi sms yang aku dapat.... dan messages...dan mms...yang macam ni... dari Diana...dari INtan, dari Cinta.

jum kita baca cerita cerita dia orang ni...

4 comments:

  1. Replies
    1. Wow Artikelnya HOT Bagus Bagus... Tetap Lanjut... Saya Lg Blogwolking Klo Kerkenan Kunjungi Web Saya... Min... Terimakasih



      PUSAT OBAT PEMBESAR PENIS | DISTRIBUTOR VIMAX CAPSULE
      Lebih dari 1 juta konsumen vimax puas...!!
      Vimax asli adalah revolusioner solusi masalah lelaki yang telah membantu lebih dari 1 juta lelaki untuk mengatasi masalah seksual mereka,aman tanpa efeksamping berbahan herbal alami dan tingkat keberhasilan mencapai 95%

      INFO Obat Obat Herbal



      Vimax Canada Asli

      Vimax izon Asli

      Vimax Pembesar Penis

      Vimax Murah

      Vimax Izon Asli

      Vimax Isi 30 Capsul

      Pusat Vimax Pembesar Permanen

      Vimax Ampuh

      Vimax Aman

      Vimax Pembesar Vital

      Vimax Original

      Vimax Bagus

      Vimax Canada Terkenal

      Distributor Vimax Canada

      Pembesar Penis Cepat

      Pembesar kelamin Pria

      Pembesar Penis Alami

      Pembesar Penis Asli

      Pusat Pembesar Peni Cepat

      Pembesar Penis Aman

      Pusat Pembesar Izon4d

      Pusat Pembesar Vimax

      Pusat Pembesar Penis

      Pusat Obat Kuat Tahan Lama

      Obat Mengatasi ejekulasi Dini

      Obat Pembesar Penis Paten

      Distributor Pembesar Penis



      PRODUK PRODUK LAINYA ....



      Klik Disini   www.kedaiobatimport.com





      Khusus Dewasa 18+











       Distributor Pembesar Penis

      Delete